Personál v jedálni a reštaurácii je až príliž ochotný. Neustály záujmom o zákazníka bol veľmi rušivý, narúšal súkromie, narúšal príjemné posedenie pri večeri neustálymi otázkami (boli myslené v dobrom), odpratávaním tanierov zo stolov. Rozumiem, že je toto ich úloha, ale doslova stáť za chrbtom a čakať,kedy len položíme príbor,aby čašník mohol tanier odniesť je naozaj už nevhodné. Sledovanie zákazníka, zazeranie, kontrolovanie, vypytovanie sa, či chutí, či môže tanier odniesť, či si niečo...
Obec Vígľaš leží v údolí rieky Slatina vo Zvolenskej kotline 14 km na východ od Zvolena. Vznikla v p odhradí rovnomenného zámku, ktorý bol postavený počas panovania uhorského kráľa Ľudovíta Veľkého v 14. storočí. V 16. storočí ho opevnili proti Turkom a v 19. storoči